Robine van Tilburg
chef online
chef online
21 June 2020
Bijgewerkt: 22 September 2021
Op zoek naar perfecte recept voor nacho’s? Hebbes! In deze eerste zoute Zon(dig)dag-video ooit krijg je de lekkerste nachoschotel met alles erop en eraan te zien.
Vrienden! Wat heb ik jullie (en mijn excuus om elke zondag véél te veel zoetigheden naar binnen te spelen) gemist. Mijn cameravrouw Lissa en ik zijn er na drie maanden terug met een wekelijkse Zon(dig)dag. En starten doen we meteen met een primeur. Vanaf nu zal Zon(dig)dag namelijk niet enkel zoet, maar ook af en toe zout worden.
Deze nachoschotel is dé schotel om op een zwoele zomeravond op tafel te zwieren. Nacho’s met zó veel toppings dat er geen een droog chipje in een mond zal verdwijnen. Smullen!
Ingrediënten voor 4 flinke eters:
- 350 g nacho’s
- geraspte cheddarkaas
- geraspte emmentaler
- een uitgelekt blik zwarte bonen (300 g)
- jalapeños naar smaak
- 100 g zure room
- koriander
Voor de guacamole:
- 2 avocado’s
- flinke snuf zout
- zwarte peper
- snufje komijn
- sap van een halve limoen
Voor de salsa:
- 2 tomaten in blokjes
- kleine rode ui
- rood pepertje
- flinke snuf zout
- zwarte peper
- sap van een halve limoen
Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.
Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier